Családmediátor

Breuer Ágnes
Breuer Ágnes

Három évtizedet töltöttem el munka- és szervezet szakpszichológusként a közigazgatásban. Alkalmasság-vizsgálatok, kiválasztás volt a fő szekterületem, később képzésekkel, készségfejlesztéssel, tréningekkel foglalkoztam a humánpolitika és a kommunikáció területén. A közigazgatásban töltött időszak alatt mindig igyekeztem ötvözni a pszichlógiát az éppen aktuális feladatommal.

Az életvezetési tanácsadás már ekkor is a mindennapi munkám része volt. Egy idő után egyre többen kerestek meg párkapcsolati gondokkal, és ekkor határoztam el, hogy a mediátori képesítés megszerzésével tovább bővítem ismereteimet és technikáimat a hatékony segítés érdekében. Családi, válási és párkapcsolati mediátorként végeztem, a Mediációval a családokért Közvetítő Irodánál, személy szerint Nagy Zsókánál.
Szinte a végzéssel egyidőben elkezdtem a párkapcsolati coaching képzést, amely újabb módszerekkel segítette és egészítette ki a munkámat.

Gondjaid vannak? Sokasodnak a fejed felett a hullámok? Változás, esetleg választás előtt állsz? Egyedül nem találod a megoldást?

Hidd el:
"Mindegy, milyen nehéz volt a tegnap, ma mindent újrakezdhetsz!"   (Buddha)

Gyere, és foglalj helyet nálam!
Gyere, és foglalj helyet nálam!