Családmediátor

Családi mediáció

A szűkebb és tágabb családon belül is előfordulnak problémák. Ha ezeket nem sikerül megbeszélni, akkor az egész családra, a családi légkörre is hatással lesznek. Anyós-após dilemmák, testvérek közötti versengés, mozaik családok összecsiszolódása, gyerekek viselkedésének megváltozása - ismerős gondok? A nézeteltérések tisztázásával, a nézőpontok közelítésével csökkenthetjük mindennapi stresszeinket.

családi mediáció

Ha úgy gondolod már mindent megpróbáltál, adj még egy lehetőséget. Saját magadnak!

Keress meg,
hogy mindennapjaid harmonikusabbak legyenek!

A családi mediációban, a konfliktussal, nézeteltéréssel küzdő családtagok veszekedés nélkül, kulturált formában el tudják mondani egymásnak azt, ami nyomasztja őket. Ami miatt lehet, hogy már hosszú ideje nem is beszéltek egymással. Azzal, hogy hajlandóak leülni és újra beszélni a problémáról, megteszik az első lépést a kapcsolat normalizálása felé.

A családi mediácó menete

A cssaládi mediáció előkészítő beszélgetésekkel kezdődik, amikor a családi konfliktusban érintett családtagok külön-külön, saját nézőpontjukból elmondják a problémához vezető okot. A gondok más megvilágításba helyezése, a kommunikációs gátak feloldása az első lépés a megoldáshoz. Az okok ismeretében mediátorként abban támogatlak Titeket, hogy a kibékíthetetlennek tűnő ellentétet elsimíthassátok és a jövőben egy élhető kapcsolat részesei lehessetek. A mediációs ülésen közösen megbeszéljük a kapcsolat jövőjére vonatkozó lehetőségeket, hogyan, miként tartható fenn a családi béke. 

Hívj, hogy a család valóban család lehessen!